De netwerkgids Oirschot

Ontwerp, opzet, acquisitie en realisatie van De Netwerkgids Oirschot, Spoordonk en de Beerzen 2016

Wauw! Wat een mooi project was dit!!! 

Ik hou van verbinden, en de Netwerkgids is daar een geweldig middel voor.

Eerst moest ik de neuzen van alle ondernemersverenigingen dezelfde kant op krijgen. Dit was al een hele klus en hier ben ik dan ook wel even mee bezig geweest. Maar uiteindelijk heb ik vanuit alle verenigingen groen licht gekregen.

Daarna kon de mail verstuurd en de ondernemers telefonisch benaderd worden. En wat zitten er veel leuke ondernemers in Oirschot en waren ze te spreken over dit project. Dat gaf me veel energie! Uiteindelijk hebben er zo’n 100 ondernemers deelgenomen aan deze uitgave. Een resultaat waar ik zeer trots op ben.

De fotografie was inclusief en werd verzorgd door Eric van Laarhoven. Wat heb ik fijn met hem samengewerkt. Ik had er geen omkijken naar en kon hem volledig zijn gang laten gaan. We hadden dit mooie resultaat ook niet kunnen hebben zonder zijn inbreng.

De opmaak was gelukkig op tijd klaar en met de strakke planning die we met Drukkerij de Croon van Heerbeeck hadden gemaakt liep alles op rolletjes.

Toen kwam de avond van de presentatie. Wat een geweldige avond was dit! Een mooie opkomst van zo’n 70 ondernemers bij ‘t Hof van Solms. Johan van Genechten was de presentator van de avond en heeft dit geweldig gedaan. De burgemeester heeft ook nog een mooie speech gehouden over het lokaal versterken vanuit de gemeente, dus om de aanbestedingen ook bij de lokale ondernemers neer te leggen. Daarna reikte hij de eerste exemplaren van de Netwerkgids uit aan de voorzitters van de verschillende verenigingen.

 

Al met al een geweldig project met leuke samenwerkingen.